• THYBORØN
  • HARBOØRE
  • VICTORIA STREET STATION
  • STRANDE
  • KLINKBY
  • LEMVIG
  • FÅRE
  • BÆKMARKSBRO
  • VEMB

Overnatning
Thyborøn


Idrætsvej 3
7680 Thyborøn
T 9783 1277
W thyboroncamping.dk

Thyborøn Camping Hotel & Hytteby er en lille, hyggelig nyrenoveret campingplads helt tæt på Vesterhavet beliggende midt i den barske og skønne vestjyske natur. Pladsen har alt, som aktive børnefamilier sætter pris på med aktivitetshaller med motionscenter, rulleskøjtebane, fodbold, håndbold, bordtennis, tennis, volleyball og badminton. Udenfor er der minigolf og legeplads og diverse boldbaner.

Stå af ved: Thyborøn Kirke (700 m, ca. 8 min. gang)

Havnegade 20
7680 Thyborøn
T 9783 1244
W seasidehotel.dk

Forelskelse i Vesterhavet - hvad enten du er på ferie, weekendophold, deltager på konference eller på job i byen, vil følelsen opstå: Kærligheden til havet. SeaSide Hotel & Ferielejligheder ligger ikke langt fra havet med en pragtfuld udsigt fra værelser og lejligheder.

Stå af ved: Thyborøn Havn St. (400 m, ca. 5 min. gang)

Harboørevej 10
7680 Thyborøn
T 2239 4183
W danhostelthyboron.dk

Danhostel Thyborøn er et lille hyggeligt Danhostel, som ligger midt i den aktive fiskerby Thyborøn. Fra Danhostel Thyborøn er der gå-afstand til alt: by, havn, seværdigheder, spisesteder og selvfølgelig en af Danmarks bedste badestrande.

Her er 37 senge fordelt på 15 værelser, flere med eget bad, og alle med fjernsyn og gratis wi-fi.

Der er en hyggelig overdækket gårdhave med borde og bænke samt grill.

Endvidere er der cykeludlejning, billard, bordfodbold, samt stort fællesopholdstue og sal til 60 personer til den store gruppe eller Konference.

Stå af ved: Thyborøn Havn St. (280 m, ca. 3 min. gang)
Harboørevej 2
7680 Thyborøn
T 4020 7483
W thyboronhotel.dk

Thyborøn Hotel ligger mellem Vesterhavet og Limfjorden. Hotellet ligger 200 meter fra stranden og 315 meter fra Vesterhavet. Omkring hotellet er der mulighed for storslåede naturoplevelser og spændende seværdigheder.

Hotellet er nyrenorevet i 2018 og har 15 værelser. Der er tilbud om enkelt-, dobbelt- og familieværelser med mulighed for tilkøb af morgenmad. Alle værelser har bad og toilet - og er handicapvenlige. Der er gratis kabel TV og gratis Wifi. Desuden er der gratis parkering.

Stå af ved: Thyborøn Havn St. (140 m, ca. 2 min. gang)
 Facebook